Symposium 18/10/2022

Het 17e Aexis Medical symposium werd deze keer voor het eerst georganiseerd voor beide taalgroepen samen. Het vond plaats op 18 oktober 2022 in het prachtige Waerboom domein te Groot-Bijgaarden.

Het programma bestond zoals steeds uit een gevarieerde mix van presentaties over functionele nieuwigheden en gebruikservaringen die gedeeld werden in de Usergroups van ORLine en SteriLine.

Zowel bestaande klanten als nieuwe prospecten hadden de weg naar de Waerboom gevonden en konden ervaringen met elkaar uitwisselen.

In de algemene sessie werd voornamelijk gefocust op de vele integratiemogelijkheden van het XLine platform, met specifieke aandacht voor het EPD.

Een andere sessie ging in op het belang van dashboards en KPI’s op basis van de ruime dataset die XLine al biedt en dit in combinatie met werkstudies volgens de Lean methodologie.

Patrick Ponsaerts van GS1 deed een interessante uiteenzetting omtrent UDI & GS1 standards: Hoe te voldoen aan de UDI-wetgeving met behulp van de GS1-normen, EUDAMED, Tijdschema voor de uitvoering …”

Daarnaast waren enkele leveranciers met lasermachines aanwezig om instrumenten te graveren en te identificeren (GravoTech, Trotec en Chirurgical Maintenance).

Het was een boeiende dag, in een mooi en zonnig kader.

Alle aanwezigen kregen een leuk Aexis Medical zakje met gadgets als aandenken en waren uiterst enthousiast over het aangeboden programma.

 

Waerboom te Groot-Bijgaarden

Wij danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens alle sessies en kijken uit naar hun komst op een volgende editie.